StarSHOP

StarSHOP është program i krijuar për të ndihmuar bizneset e vogla të përmirësojnë operacionet e tyre dhe të maksimizojnë efikasitetin e tyre. Programi ynë i ndihmon bizneset të menaxhojnë shitjet dhe marrëdhëniet e tyre me klientët. Ai gjithashtu përmban analitikë të fuqishme për të gjurmuar performancën dhe për të identifikuar mundësitë e përmirësimit.

Menaxhimi i Biznesit tuaj me
"StarSHOP"

StarSHOP ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e biznesit tuaj, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

Modulet e StarSHOP

Manuali i Programit