StarREST

Çlironi kreativitetin kulinar të restorantit tuaj me zgjidhjen tonë të programit më të fundit StarREST. Platforma jonë është krijuar për të ngritur përvojën e ngrënies si për klientët, ashtu edhe për stafin tuaj.

Menaxhimi i Restauranteve
"StarREST"

StarREST ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e restaurantit tuaj, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

Modulet e StarREST

Manuali i Programit