StarRENT

Gati për të çuar biznesin tënd të Rent a Car në nivelin tjetër?
Sistemi ynë i menaxhimit të qirave ofron veçori si menaxhimi i rezervimeve, raportimi financiar etj. Kontaktoni për më shumë informacione!

Menaxhimi i Rent a Car me
"StarRENT"

StaRENT ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e Rent a Car, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

Modulet e StarBEAUTY

Manuali i Programit