StarHAIR

StarHAIR ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e klinikës suaj, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj

Menaxhimi i Klinikës me
"StarHAIR"

StarHAIR ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e klinikës tuaj, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

Modulet e StarHAIR

Manuali i Programit