StarDENT

StarDENT është një platformë integrale që do t’ju lejojë të menaxhoni të gjitha aspektet e ditës tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të centralizuar.


Nuk do të keni nevojë për ndonjë program tjetër menaxhimi. Me StarDENT ju mund të kontrolloni dhe planifikoni punën tuaj, faturimin, menaxhimin e ruajtjes, ndërveprimin me klinikat tuaja etj. Të gjitha këto lehtësisht dhe nga i njëjti vend. Falë vizionit tonë gjithëpërfshirës, ju do të përmirësoni ndjeshëm menaxhimin e klinikes tuaj, gjë që do të rrisë produktivitetin dhe fitimet tuaja.

Menaxhimi i Klinikës Dentare "StarDENT"

StarDENT ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e klinikës suaj, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

Modulet e StarDENT

Manuali i Programit