StarBOOKING

Planifikimi i një dasme u bë më i lehtë! 💍 Sistemi ynë i rezervimeve për dasma thjeshton rezervimin e ambientit, menaxhimin e menuve dhe planifikimin e datave. Kontaktoni për të mësuar më shumë rreth këtij sistemi të rëndësishëm për organizatorët e dasmave.

Menaxhimi i Sallave të Dasmave "StarBOOKING"

StarBOOKING ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e sallave tuaja, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

Modulet e StarBOOKING

Manuali i Programit