StarBEAUTY

StarBEAUTY është program i krijuar për të ndihmuar sallonet e bukurisë të menaxhojnë bizneset e tyre në mënyrë efikase operacionet e tyre të përditshme. Kjo mund të përfshijë detyra të tilla si planifikimi i termineve, menaxhimi i informacionit të klientit, përpunimi i pagesave dhe gjenerimi i raporteve.

Menaxhimi i sallonit të bukurisë
"StarBEAUTY"

StarBEAUTY ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e sallonit tuaj, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

Modulet e StarBEAUTY

Manuali i Programit