Ne ofrojmë programe për çdo nivel, nga fillestarët deri tek të avancuarit

Ne përmirësojmë të ardhmen tuaj me softuerët inovativ
Ne jemi zgjidhja juaj për produkte dhe programe të sofistikuar që ndihmojnë bizneset dhe individët të shkëlqejnë. Siguria, inovacioni dhe mbështetja ndaj klientit janë në qendër të misionit tonë. Për më shumë, kontaktoni sot për të ndryshuar të ardhmen. 🚀
StarSoft

StarDENT

StarDENT është një platformë integrale që do t’ju lejojë të menaxhoni të gjitha aspektet e ditës tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe të centralizuar.

StarBOOKING

Sistemi ynë i rezervimeve për dasma thjeshton rezervimin e ambientit, menaxhimin e menuve dhe planifikimin e datave. Kontaktoni për të mësuar më shumë rreth këtij sistemi të rëndësishëm për organizatorët e dasmave.

StarREST

Çlironi kreativitetin kulinar të restorantit tuaj me zgjidhjen tonë të programit më të fundit StarREST. Platforma jonë është krijuar për të ngritur përvojën e ngrënies si për klientët, ashtu edhe për stafin tuaj.

StarAUTO

StarAUTO ështe program i krijuar për të ndihmuar në menaxhimin e operacioneve të përditshme të një autoshkolle. Përfshin veçori të tilla si planifikimi, menaxhimi i kandidatëve, menaxhimi i instruktorëve dhe raportimi financiar.

StarHAIR

StarHAIR ju ndihmon të kurseni kohë në menaxhimin e klinikës suaj, miqësor për përdoruesit, i lehtë, i shpejt dhe i sigurt, dhe shumë e shumë veçori tjera të pasura për t’ju lehtësuar punën tuaj.

StarSHOP

StarSHOP është program i krijuar për të ndihmuar bizneset e vogla të përmirësojnë operacionet e tyre dhe të maksimizojnë efikasitetin e tyre.

StarBEAUTY

StarBEAUTY është program i krijuar për të ndihmuar sallonet e bukurisë të menaxhojnë bizneset e tyre në mënyrë efikase operacionet e tyre të përditshme.

StarRENT

Sistemi ynë i menaxhimit të qirave ofron veçori si menaxhimi i rezervimeve, raportimi financiar etj. Lexoni për më shumë informacione!